סלמון חום עם סוכר ושמיר.
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון חום עם סוכר ושמיר יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. אם יש לכם סוכר חום בתקיפות, לחם פומפרניקל, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו סוכר חום קלוי איטי ושמיר נרפא סלמון, סוכר חום קלוי איטי ושמיר נרפא סלמון, ו שמיר וסלמון נרפא ממלח (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סלמון במחצית לרוחב, ומניחים חצי, צד העור למטה, בתבנית זכוכית 8-x 8-inch.
מערבבים סוכר חום, מלח, פלפל ושמיר; כפית חצי תערובת סוכר באופן שווה על סלמון בצלחת, טפטוף עם וודקה. מכסים עם החצי השני של סלמון, צד העור למעלה, ואת הכפית הנותרים סוכר תערובת על גבי. מכסים את צלחת האפייה בניילון נצמד; מניחים צלחת או צלחת קטנה על גבי סלמון, ומכבידים עם פחיות מרק. מקררים 2 ימים, מדי פעם מסתובב דגים ו צולה עם נוזל שאוסף בתחתית המנה.
חותכים בשר לפרוסות ארוכות ודקות, משליכים את העור.
מגישים עם פרוסות לחם פומפרניקל כהה, קרקרים flatbread, frache קרם, בצל אדום קצוץ, שמיר טרי, ופלפל שחור סדוק.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.