סלמון חם וסלט עגבניות ענבים
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 93% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סלמון עם עגבניות חמות סלט זית, סלמון צלוי עם עגבניות חמות וסלט אדאמה, ו מתכון סלט קינואן ותרד חם עם עגבניות ענבים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה עד חם.
מוסיפים חמאה; מורחים למעיל.
מניחים פילה סלמון בצד בשר למטה במחבת לצרוב במשך כ 3 דקות או עד השחמה. באמצעות מרית מחוררת, להעביר צלחת, צד צרוב.
הוסף עגבניות למחבת ו לטגן במשך 3 דקות או עד השחמה ומתחיל פופ; באמצעות העברת מרית לקערה.
להפחית את החום בינוני ולתת מחבת להתקרר מעט.
מוסיפים שום למחבת את החום; לטגן במשך 15 שניות, עד ריחני.
לטאטא קמח לתוך שמנת; לשפוך לתוך מחבת, ערבוב. להחזיר מחבת לחום ולהביא להתבשל, תוך ערבוב כל הזמן. להחזיר סלמון למחבת, צד צרוב למעלה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל במשך 2 עד 7 דקות (תלוי בעובי) או עד סלמון רק פתיתים בקלות עם מזלג.
מסדרים חסה על צלחות; למעלה עם עגבניות.
מניחים סלמון על גבי. מערבבים רוטב במחבת ומטפטף על סלטים.
מגישים עם טריזי לימון לסחוט מעל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.