סלמון חמישה תבלינים סיני
המתכון הסיני סלמון חמישה תבלינים יכול לספק הכמיהה הסינית שלך בערך 25 דקות. במנה עיקרית זו יש 308 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם פטריות שיטאקה, אבקת שום, חמש אבקת תבלינים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סלמון במרינדה חמישה תבלינים סיניים, סלמון תבלין חמישה סיני עם מרק ג'ינג'ר, ו פקאן סיני חמישה תבלינים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות. פילה מעייל עם שמן זית ומניחים את צד העור בתבנית אפייה גדולה.
מפזרים פילה עם אבקת חמישה תבלינים, סוכר, קליפת ליים, מיץ ליים, אבקת שום, פתיתי פלפל אדומים, ומלח ופלפל.
אופים, חשוף, 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
בינתיים, מחממים שמן שומשום במחבת nonstick גדולה.
מוסיפים פטריות וג ' ינג ' ר; מבשלים ומערבבים עד שהפטריות רכות. מערבבים בוק צ ' וי ומבשלים עד מחומם דרך.
מגישים סלמון על תערובת פטריות-בוק צ ' וי.