סלמון טיקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון טיקי. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו זרעי כמון, אבקת קארי, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו aloo tikki chole, איך לעשות aloo tikki chole / tikki s, ארבי טיקי או ארבי קציצות, איך להכין ארבי טיקי לצום, ו aloo tikki burger, north indian style aloo tikki burger (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סלמון לחתיכות גדולות; מניחים במעבד מזון. דופק כמה פעמים או עד טחון.
מניחים סלמון בקערה גדולה; להוסיף שאלוט הבא 6 מרכיבים, ערבוב לשלב. צורה תערובת סלמון לתוך 8 קציצות קטנות, כיסוי, וצינה לפחות 30 דקות או עד מוכן לבשל.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; להוסיף 4 קציצות. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד הזהב. חזור על הנוהל עם שאריות שמן וסלמון קציצות.
מגישים עם רוטב יוגורט מלפפון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.