סלמון טריאקי יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, זנגביל, רוטב טריאקי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון טריאקי, סלמון טריאקי, ו סלמון טריאקי.
הוראות
1
מתלה עמדה באמצע התנור; תנור חום עד 450 ° F. בקערה, לשלב רוטב טריאקי, דבש, חומץ, 1 כפית שום, זנגביל ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
כוס אדמה קפוא, מופשר
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים סלמון בצלחת רדודה; מפזרים 1/2 כף תערובת טריאקי; מרינט 15 דקות. בקערה שנייה, לזרוק כרוב ניצנים עם 1 1/2 כפית שום, 1/2 כף שמן קנולה, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור. מעיל מחבת גיליון מעוטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
צרור תרד טרי (בערך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מורחים כרוב ניצנים במחבת בשכבה אחת; צולים עד חום בהיר, 5 דקות. בקערה השנייה, לזרוק פטריות עם הנותרים 1/2 כף שמן קנולה, 1 1/2 כפית שום, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור. להעביר כרוב ניצנים למרכז המחבת; העליון עם סלמון; מקום פטריות במחבת סביב הקצוות; צלי, ערבוב פטריות מדי פעם, עד סלמון הוא רק מבושל דרך, 8 עד 10 דקות. סלמון העליון עם תערובת טריאקי הנותרים; לשרת מעל כרוב ניצנים ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.