זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כמה אנשים באמת אהבו את המנה היפנית הזאת. מתכונים דומים: סלמון טריאקי, סלמון טריאקי, ו סלמון טריאקי.
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
קורצים שומשום לבן
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים סלמון בצלחת רדודה; מפזרים 1 1/2 כפות תערובת טריאקי; מרינט 15 דקות. בקערה שנייה, לזרוק כרוב ניצנים עם 1 1/2 כפית שום, 1/2 כף קנולה שמן, 1/4 כפית מלח ופלפל שחור 1/4 כפית. מעיל מחבת גיליון מעוטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
שום גויה®
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מורחים כרוב ניצנים במחבת בשכבה אחת; צולים עד חום בהיר, 5 דקות. בקערה השנייה, לזרוק פטריות עם הנותרים 1/2 כפות שמן קנולה, 1 1/2 כפית שום, 1/4 כפית מלח ופלפל שחור 1/4 כפית. להעביר כרוב ניצנים למרכז המחבת; העליון עם סלמון; מקום פטריות במחבת סביב הקצוות; צלי, ערבוב פטריות מדי פעם, עד סלמון הוא רק מבושל דרך, 8 עד 10 דקות. סלמון העליון עם תערובת טריאקי הנותרים; לשרת מעל כרוב ניצנים ופטריות.מתלה מיקום באמצע התנור; תנור חום עד 45
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
מיונז, ועוד, לפי הצורך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
קורצים שומשום לבן
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים סלמון בצלחת רדודה; מפזרים 1 1/2 כפות תערובת טריאקי; מרינט 15 דקות. בקערה שנייה, לזרוק כרוב ניצנים עם 1 1/2 כפית שום, 1/2 כף קנולה שמן, 1/4 כפית מלח ופלפל שחור 1/4 כפית. מעיל מחבת גיליון מעוטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
שום גויה®
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מורחים כרוב ניצנים במחבת בשכבה אחת; צולים עד חום בהיר, 5 דקות. בקערה השנייה, לזרוק פטריות עם הנותרים 1/2 כפות שמן קנולה, 1 1/2 כפית שום, 1/4 כפית מלח ופלפל שחור 1/4 כפית. להעביר כרוב ניצנים למרכז המחבת; העליון עם סלמון; מקום פטריות במחבת סביב הקצוות; צלי, ערבוב פטריות מדי פעם, עד סלמון הוא רק מבושל דרך, 8 עד 10 דקות. סלמון העליון עם תערובת טריאקי הנותרים; לשרת מעל כרוב ניצנים ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
מיונז, ועוד, לפי הצורך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת 7cellars Elway עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.