סלמון ים תיכוני עם שעועית לבנה
סלמון ים תיכוני עם שעועית לבנה נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, לקישוט: גבעולי פטרוזיליה, פילה סלמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. נסו אורזו ים תיכוני עם שעועית לבנה וקלמרי, עוף ים תיכוני עם עגבניות, זיתים ושעועית לבנה, ו סלמון עם שעועית לבנה ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
בצל מטוגן ב 1 כף. שמן חם בסיר מעל חום בינוני 2 דקות או עד מעט מתרכך.
מוסיפים שעועית, זיתים ועגבניות; מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 2 דקות או עד מחומם היטב.
הסר מהחום, ומערבבים בזיליקום.
מפזרים פילה סלמון באופן שווה עם מלח ופלפל. לבשל סלמון במחבת nonstick גדולה הנותרים 1 כף. שמן חם על חום בינוני-גבוה 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות. תערובת שעועית כפית באופן שווה על פילה סלמון, ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.