סלמון כתום-פקאן לשניים
סלמון פקאן כתום לשניים נטול גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפה ופסקטרי מנה עיקרית. מתכון זה מכין 2 מנות עם 645 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. יום ולנטין יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, ריבת תפוזים, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 76%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלמון כתום-פקאן, פקאן-סלמון כתום, ו סלמון כתום-פקאן.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים.
יוצקים 1/2 כוס מרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים את הסלמון; חותם שקית ולהפוך מעיל. מכניסים למקרר עד 30 דקות. מניחים בצד את המרינדה שנותרה.
מסננים וזורקים את המרינדה מסלמון.
מניחים סלמון בתוך 11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 20-25 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
בסיר קטן מביאים לרתיחה מרינדה שמורה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם ל 1/3 כוס.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הקשת סונומה פינו נואר עם 4.4 מתוך 5 כוכבים דירוג נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![קשת סונומה פינו נואר]()
קשת סונומה פינו נואר
מיושן באלון צרפתי, לפינו נואר זה צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם סגול סגול סגול. בעל גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.