סלמון מאודה עם רוטב שעועית שחורה מתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לך קורנפלור, שמן שומשום, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס מאודה עם רוטב שעועית שחורה, בס מאודה עם רוטב שעועית שחורה, ו דגים מאודים ברוטב שעועית שחורה.
הוראות
1
להשרות פטריות במים חמים 20 דקות או עד רך; לנקז לחתוך לרצועות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
חותכים 3 (3/4 אינץ') חריצים ארוכים עמוקים בכל פילה.
3
מערבבים עמילן תירס, מלח ופלפל; מפזרים על דגים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
בואו לעמוד 10 דקות. חומר רצועות פטריות ובצל ירוק לחריצים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
מניחים דגים בצלחת פאי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
6
מערבבים סאקה ואת שאר החומרים; לשפוך על דגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
רוטב שומשום יפני
7
מניחים סל ספינת במבוק בווק גדול, ומוסיפים מים לווק לעומק של 1 1/2 אינץ ' מתחת לסל. מביאים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מניחים צלחת עוגה בתחתית סל קיטור; לכסות ולבשל 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
9
הערה יין: בצלחת זו, האדמומיות המתוקה של הפטריות ורוטב שעועית שחורה, כמו גם את הטעם של הסלמון יוצרים קונטרפונקט מושלם לטעמים אדמתיים ומרקם משיי של פינו נואר טוב. נסה סבסטיאני פינו נואר 2002 (עמק הנהר הרוסי, קליפורניה), 23$, עם ניחוחות יבשתיים של כדור הארץ, עלים יבשים, מברשת, וטעמים מפתים של דובדבנים יבשים, מוקה, ווניל. - קארן מקניל .
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.