סלמון מאודה עם רוטב שעועית שחורה מתובל
סלמון מאודה עם רוטב שעועית שחורה מתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לך קורנפלור, שמן שומשום, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס מאודה עם רוטב שעועית שחורה, בס מאודה עם רוטב שעועית שחורה, ו דגים מאודים ברוטב שעועית שחורה.
הוראות
להשרות פטריות במים חמים 20 דקות או עד רך; לנקז לחתוך לרצועות דקות.
חותכים 3 (3/4 אינץ') חריצים ארוכים עמוקים בכל פילה.
מערבבים עמילן תירס, מלח ופלפל; מפזרים על דגים.
בואו לעמוד 10 דקות. חומר רצועות פטריות ובצל ירוק לחריצים.
מניחים דגים בצלחת פאי 9 אינץ'.
מערבבים סאקה ואת שאר החומרים; לשפוך על דגים.
מניחים סל ספינת במבוק בווק גדול, ומוסיפים מים לווק לעומק של 1 1/2 אינץ ' מתחת לסל. מביאים את המים לרתיחה.
מניחים צלחת עוגה בתחתית סל קיטור; לכסות ולבשל 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הערה יין: בצלחת זו, האדמומיות המתוקה של הפטריות ורוטב שעועית שחורה, כמו גם את הטעם של הסלמון יוצרים קונטרפונקט מושלם לטעמים אדמתיים ומרקם משיי של פינו נואר טוב. נסה סבסטיאני פינו נואר 2002 (עמק הנהר הרוסי, קליפורניה), 23$, עם ניחוחות יבשתיים של כדור הארץ, עלים יבשים, מברשת, וטעמים מפתים של דובדבנים יבשים, מוקה, ווניל. - קארן מקניל .
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.