סלמון עלום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם מיץ לימון, פלפל, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. וזה מרהיב. מתכונים דומים: סלמון עלומה בתה, סלמון מבושל שלם, ו סלמון מבושל.
הוראות
1
שלב 2 כוסות מים קרים, יין, בצל, גזר, סלרי, מיץ לימון, מלח, פלפל ותימין בבישול איטי. לכסות ולבשל על גבוה במשך 20 דקות.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
בזהירות להוריד פילה סלמון לנוזל.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
3
יוצקים מים חמים נוספים, במידת הצורך, כך הנוזל רק מכסה סלמון. כיסוי, להפחית את החום נמוך; לבשל עד סלמון הוא ורוד בהיר המשרד, 35 עד 40 דקות. בעדינות להרים ולהגיש חם, או לתת מגניב, לעטוף פלסטיק להכניס למקרר.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.