קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות55
מגזין

סלמון מבושל Niçoise

סלמון מבושל Niçoise
סלמון מבושל Niçoise נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 847 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. גשו לסופר וקנו בזיליקום, גרגיר נחלים, חומץ שמפניה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד שמפניה חומץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שמפניה ג'לי Parfaits-קלוריות נמוכות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלמון ניסואז, סלט ניסואז עם סלמון, ו סלט סלמון ניסואז (מתכונים דומים).

הוראות

1
למחבת צלייה גדולה מוסיפים עלי דפנה, מלח כשר, פלפל ויין.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים סלמון ומספיק מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר סלמון ולהניח בצד; להביא נוזל לרתיחה, מכוסה. להפחית לרתיחה, ואז להחליק בעדינות סלמון לתוך נוזל ומבשלים 10 עד 15 דקות, מכוסה, עד סלמון הוא פשוט אטום.
מרכיבים שתצטרך
4
בעוד סלמון הוא בישול, לעשות את הרוטב: בקערה קטנה, לטאטא יחד שום, חרדל, וחומץ. בהדרגה לטאטא בשמן עד ההלבשה הוא emulsified.
מרכיבים שתצטרך
5
להקציף עשבי תיבול העונה עם מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
6
באמצעות 2 מריות, להסיר סלמון, במקום על מתלה קירור להגדיר על מחבת גיליון, וצינה 10 דקות, מכוסה באופן רופף בנייר כסף. להיפטר מצייד בלתי חוקי.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר סלמון מהמקרר לשבור לחתיכות גדולות, להשליך את העור. על מגש גדול מאוד, גרגיר הנחלים העליון עם חתיכות של דגים, תפוחי אדמה, ביצים, שעועית ירוקה, זיתים, ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
8
טפטוף רוטב על הכל ומגישים מיד, מלווה לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בזיליקום קצוץבזיליקום קצוץ2גב שומן חזירגב שומן חזיר10פלפל שחורפלפל שחור53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ שמפניהחומץ שמפניה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית ירוקה (שעועית ירוקה צרפתית) או שעועית ירוקה רגילה, גזוז ומבושל עד רך-פריךשעועית ירוקה (שעועית ירוקה צרפתית) או שעועית ירוקה רגילה, גזוז ומבושל עד רך-פריך4ביצים מבושלות היטב, חתוכות לרבעים.ביצים מבושלות היטב, חתוכות לרבעים.12 כפיות אבקת שוםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים מגולענים Niçoiseזיתים מגולענים Niçoise10smallsתפוחי אדמה חדשים צהובים עור, מבושל עד רך לחתוך במחציתתפוחי אדמה חדשים צהובים עור, מבושל עד רך לחתוך במחצית3עגבניות רומא, לחתוך לאורך פלחיעגבניות רומא, לחתוך לאורך פלחי907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עור-על פילה סלמון בר חתיכות (1 עד 1 1/2 ב. עבה)עור-על פילה סלמון בר חתיכות (1 עד 1 1/2 ב. עבה)6שרימפס וורידיםמלח ים לפי הטעםמלח ים לפי הטעם2קבוצות גדולותגרגיר הנחלים, שורש הקצוות גזוז, עוזב גבעולים ללא פגעגרגיר הנחלים, שורש הקצוות גזוז, עוזב גבעולים ללא פגע4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )12 כפיות אבקת שוםחרדל מלאחרדל מלא

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.