קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

סלמון מבושל בקושי עם גבינת פרמזן פולנטה וקונסומה פטריות

סלמון מבושל בקושי עם גבינת פרמזן פולנטה וקונסומה פטריות
סלמון מבושל בקושי עם פרמזן פולנטאן וקונסומה פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 558 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פולנטה מיידית, פילה סלמון, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל פטריות גזר בקושי, פולנטה פטריות פרמזן, ו פרמזן מצופה פולנטה עם רוטב פטריות רגון.

הוראות

1
מניחים את הפטריות הכפתור במחבת, מכסים עם 8 כוסות מים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מסננים את המניה דרך מסננת בסדר, לחיצה על הפטריות כדי לשחרר את הנוזל. אתה צריך לפחות 2 כוסות מניות פטריות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
יוצקים לסיר ומניחים בצד. (המניה יכולה להתבצע מראש ומקורר עד 3 ימים, או קפוא עד חודש.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
לקצץ את gyromitre או פטריות מורל, להשליך את הגבעולים, ולחצות אותם. בגלל פטריות אלה יכולים להיות חוליים במיוחד, להשרות אותם במים קרים כדי להסיר כל לכלוך. הרם מתוך המים, לשטוף, ולחזור פעמיים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את הפטריות, שאלוט ושום, מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים עד שהפטריות רכות ומוותרים על הנוזל שלהם, אך אינם יבשים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
7
מוסיפים 3 כפות חמאה ופטרוזיליה וזורקים לשלב. תניח את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
להביא את החלב, את הנותרים 2 כוסות מים, ו 4 כפות של החמאה לרתיחה בסיר בינוני. מנמיכים את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מטאטא כל הזמן, מוסיף לאט את הפולנטה, ממשיך לטאטא עד פולנטה משולבת לחלוטין. לבשל במשך 5 דקות. הפולנטה תהיה דקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מוסיפים את הפרמזן ומערבבים לשלב. תניח את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
חותכים את רוחב הסלמון לפרוסות 1 אינץ'. משוך את הקצוות של כל צד יחד, כאילו אתה סוגר ספר, ולהבטיח עם קיסם. בתוך תבשיל רדוד flameproof גדול מספיק כדי להכיל את כל פילה סלמון, להביא 1/4 אינץ ' של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה. מתבלים כל פילה משני הצדדים במלח ופלפל ומוסיפים לתבשיל. לחלוט בעדינות במשך 3 עד 5 דקות, עד הסלמון הוא חם למגע על גבי, אבל עדיין די נדיר על גבי ובפנים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
12
בינתיים, לחמם בעדינות את מרק פטריות, פטריות בר, פולנטה. אם הפטריות יבשות, מוסיפים כף נוספת של חמאה וקצת מים להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פולנטהפולנטה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
13
כדי לשרת, כפית מעגל של פולנטה למרכז של כל צלחת. כף 1/4 כוס מרק פטריות סביב כל מעגל פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פולנטהפולנטה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
14
מניחים 2 פילה סלמון על כל מיטה של פולנטה כפית את הפטריות על הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פולנטהפולנטה
15
מגישים באופן מיידי.
1
השתמשנו פטריות gyromitre מאוד ארצי עבור מתכון זה, אבל כמו סוגים מסוימים רעילים אם מבושל, וכל קשה למצוא, אנו מציעים morels כתחליף.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פטריות מורלפטריות מורל
2
Reprinted with permission from a Return to Cooking by Eric Ripert And Michael Ruhlman, © 2002 Artisan, A Division of Workman Publishing Company, Inc.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.