סלמון מזוגג אפרסק עם פטל
סלמון מזוגג אפרסק עם פטל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 289 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו מלח, פילה סלמון, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סלמון בזיגוג אפרסק, סלמון מזוגג מתוק עם סלסה אפרסק, ו סלמון מזוגג טריאקי עם סלסה אפרסק & בגידה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב התפשטות אפרסק ואת הבא 3 מרכיבים בסיר בינוני על חום בינוני גבוה; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. שמור 2 כפות רוטב.
מוסיפים פטל למחבת; מבשלים על אש בינונית 1 דקה, ערבוב בעדינות.
מפזרים דגים באופן שווה עם מלח.
מקום דגים, עור הצדדים למעלה, על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 4 דקות. הפוך דגים מעל; גריל 4 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג, צליעה עם שמורות 2 כפות רוטב. רוטב פטל כפית באופן שווה על פילה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.