סלמון מזוגג בגריל
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך שמן צמחי, פילה סלמון, חזרת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו סלמון בגריל בזיגוג מייפל, סלמון בגריל בזיגוג דבש, ו סלמון בגריל מזוגג קל (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק גריל. בקערה קטנה, מערבבים את החרדל, חזרת ודבש. לשפשף את הסלמון עם שמן ועונה עם מלח ופלפל. גריל הסלמון על חום מתון, צד עור למטה, עד השחמה קלה, על 3 דקות. הפעל וגריל במשך 3 דקות יותר, עד הסלמון הוא כמעט מבושל דרך. הפעל את הסלמון שוב להפיץ כל פילה עם 1 כף של זיגוג חזרת. הפעל וגריל עד מזוגג, כ -30 שניות.
מגישים את הזיגוג הנותר בצד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.