סלמון מזוגג עם אורז זעפרן דובדבן מיובש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון מזוגג עם אורז זעפרן דובדבן מיובש. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו דובדבנים, פלפל, אורז מהיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו עוף צלוי פרסי עם אורז דובדבן-זעפרן מיובש, הודו עם זיגוג דובדבנים עם מילוי דובדבן-תפוח מיובש, ו ארוחת ערב: אורז מטוגן בזעפרן עם משמש ושקדים מיובשים (מתכונים דומים).
הוראות
מטאטא Preheat. קו גיליון אפייה עם נייר כסף ומקום ב broiler.
בסיר קטן, מעל חום בינוני גבוה, לשלב ריכוז מיץ חמוציות, ריבת דובדבנים, וחומץ בלסמי. מבשלים עד משמר להמיס, על 2 עד 3 דקות.
בינתיים, העונה כל פילה סלמון עם 1 כפית תבלינים עשב הדר.
הסר את תבנית האפייה מטאטא וריסוס עם ספריי בישול nonstick.
מניחים פילה בצד העור למטה על תבנית אפייה. לצלות במשך 6 דקות. זיגוג כפית על כל פילה, העליון כל אחד עם פרוסה כתומה צלוי במשך 2 דקות נוספות.
מגישים פילה סלמון מזוגג חם מעוטר שקדים.
בסיר בינוני, מחממים ציר עוף מעל חום בינוני גבוה לרתיחה.
להוסיף, אורז, מלח, פלפל וזעפרן.
מביאים לרתיחה. מערבבים דובדבנים. לכסות ולהפוך את החום לנמוך. מבשלים 5 עד 7 דקות עד שנוזל נספג.
קצפת עם מזלג כדי להפיץ זעפרן ודובדבנים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.