סלמון מחבת ותפוחי אדמה פרמזן
סלמון מחבת & פרמזן תפוחי אדמה דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. אם יש לך ויניגרט בלסמי, תפוחי אדמה, ירקות סלט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 90%. מתכונים דומים: סלמון מחבת ותפוחי אדמה פרמזן, מחבת פרמזן תפוחי אדמה, ו אחד סלמון לימון, תפוחי אדמה קלויים ופרמז'ן אספרגוס.
הוראות
מחממים מחבת לא דביקה או מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. דג מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים דגים למחבת, ומבשלים 6 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג.
בעוד דגים מבשלים, פירס תפוחי אדמה עם מזלג; לסדר במעגל על מגבות נייר בתנור מיקרוגל. מיקרוגל על גבוה 8 עד 10 דקות, סידור מחדש של תפוחי אדמה לאחר 5 דקות.
חותכים תפוחי אדמה מבושלים לשניים ומפזרים מלח, פלפל וגבינה.
מערבבים ירקות, עגבניות, ויניגרט בקערה; לזרוק בעדינות.
חותכים לימון לשניים, וסוחטים מיץ לימון על פני דגים.
מגישים עם תפוחי אדמה וסלט.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.