סלמון מטוגן במחבת עם אלת ירוק צזיקי
סלמון מטוגן עם אלת ירוק צזיקי נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 46 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, פלפל, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: המבורגרים סלמון האלה ירוקים, פסטה סלמון עם פסטו אלה ירוקה, ו סלמון עלום עם רוטב אלילה ירוק.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את היוגורט, מיונז, בזיליקום, עירית, טרגון, חומץ, מלח ופלפל במעבד מזון. תערובת עד עשבי תיבול קצוצים דק והרוטב הוא ירוק חיוור. לגרד את הרוטב לקערה.
לגרר בגסות המלפפון באמצעות החורים הגדולים של פומפיה תיבת על צלחת מרופדת נייר מגבת; טפיחה יבשה.
מערבבים את המלפפון לצזיקי.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. ניתן לבצע את הצזיקי 4 שעות קדימה, מכוסה ומקורר, ומערבבים לפני ההגשה.
מפזרים את הסלמון במלח ופלפל.
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה במחבת גדולה. מבשלים את הסלמון, עור בצד, עד חום זהוב, על 4 דקות. הפוך את הדג באמצעות מרית דגים ומבשל במשך 2 דקות עבור doneness בינוני.
מגישים חם, בטמפרטורת החדר או מקורר עם tzatziki. כדי לשרת צונן, מגניב, לכסות, ולהירגע עד 1 יום.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.