סלמון מטוגן עם ויניגרט הדרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מטוגן במחבת עם ויניגרט הדר. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 378 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, גשו לסופר וקנו שאלות, פילה סלמון, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 89% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סלמון צלוי עם רומיין בגריל ויניגרט הדרים, סלמון מחבת עם עגבניות וזיתים, ו סלט סלמון מצופה אגוז סדין פאן ארוחת ערב (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה של מים מלוחים רותחים, לבשל את גבעולי האספרגוס עד ירוק בהיר וחד רך, על 3 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים. ללטף את האספרגוס יבש ולהעביר אותם מגש הגשה.
טפטוף שמן זית על האספרגוס ולזרוק בעדינות למעיל.
בסיר קטן, לשלב את מיץ תפוזים, לימון וסיד ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת בחצי, כ 10 דקות.
יוצקים לתוך קערה חסינת חום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
להקציף את שאלות, עירית ואת 1/4 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
בכל אחד 2 מחבתות גדולות, חום 1/2 כפות של שמן צמחי עד מנצנץ. מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל ומוסיפים 4 לכל מחבת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד השחמה ופשוט מבושל, על 3 דקות לכל צד.
מעבירים את הסלמון לצלחות וכפית חלק מהוויניגרט הדרים על גבי.
מגישים את הסלמון עם האספרגוס, עובר את הויניגרט הנוסף ליד השולחן.