סלמון מיסאקי
סלמון Misoyaki יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, מיסו, סאקי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בחלב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שייק חלב סויה אספרסו כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: עוף צלוי מיסאויאקי עם רוטב בצל Shoyu, מחבת צרובה Mahi Mahi עם חצילים Misoyaki, ו המבורגרים סלמון עם שמיר ואולד ביי (ולנצח בשווי של שנה של סלמון שנתפס בטבע!).
הוראות
מערבבים את מיסו, סאקה, מירין, סויה וסוכר בקערה.
מניחים את הסלמון, ורוטב מיסו בשקית ziplock ו להשרות במקרר במשך כמה שעות או לילה.
אופים את הסלמון בתנור 232°/230c שחומם מראש במשך כמה דקות (הזמן המדויק יהיה תלוי כמה עבה הסלמון).לטגן את הסלמון עד חום זהוב על גבי, על 1-3 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.