סלמון מעושן בקלילות עם סלט תפוז & ריבס
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב, פליאוליתית ומנה עיקרית ראשונית? סלמון מעושן קל עם סלט תפוז & ריבס יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 571 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו שמן זית, גרגיר נחלים, שמן זית כתית מעולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: שומר, סלמון מעושן וסלט תפוזים, לובסטר מעושן קלות עם פורסלין ים וסאפוק סאמפייר, ו טונה בריאה קלות עם זיתים, כתום ושומר מגולח.
הוראות
כדי להתחיל את הסלט, לחתוך את החלק העליון והתחתון את התפוז, ואז לחתוך את כל ההתלהבות ואת המלית. מחזיק מעל קערה, לחתוך את המקטעים בחינם על ידי חיתוך בין הממברנות, לתפוס את כל המיצים וקטעים.
מוסיפים את הריבס לקערה, ואז מאפשרים לעמוד על 15 דקות.
בינתיים, בערך לטחון את גרגרי ערער ופלפל באמצעות עלי ומלט.
שים את הסלמון על תבנית אפייה, לשפשף את הבשר עם שמן, ואז להפיץ על תערובת ערער כתוש.
מחממים את הגריל עד בינוני ומבשלים את הסלמון במשך 6-7 דקות, לוודא לשפשף לא לשרוף.
כדי לסיים את הסלט, להוסיף גרגיר נחלים ושמן זית כתית נוספת rhubarb וכתום, לתת לו מערבבים טוב, ולאחר מכן לשרת עם הסלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון מעושן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.