קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

סלמון מעושן, גבינת עיזים, ופריטטה שמיר טרי

סלמון מעושן, גבינת עיזים, ופריטטה שמיר טרי
סלמון מעושן, גבינת עיזים ושמיר טרי זה פריטטן. ללא גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 225 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. אם יש לכם תפוחי אדמה חומים חשיש, ביצים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סלמון מעושן, שמיר גבינת עיזים פריטטה, סלמון מעושן, שמיר, וקיש גבינת עיזים, ו סלמון מעושן של סם, שמיר & פיצה גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
מוסיפים תפוחי אדמה; מטוגנים 5 דקות או עד חום זהוב, ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4
מערבבים את החלבונים, ביצים, גבינת עיזים וסלמון מעושן בקערה בינונית, ומערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
גבינת עיזיםגבינת עיזים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מורחים את תערובת הביצים באופן שווה על תפוחי האדמה במחבת, ומבשלים 2 דקות או עד שהקצוות נקבעים והתחתון הוא השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
מפזרים את החלק העליון עם שמיר.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
7
אופים ב 350 במשך 5 דקות. לצלות 3 דקות או עד שהמרכז מוגדר. בזהירות לשחרר פריטטה מ מחבת עם מרית; להחליק בעדינות פריטטה על מגש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
חתוך ל-4 טריזים.