סלמון מעושן, גבינת עיזים, ופריטטה שמיר טרי
סלמון מעושן, גבינת עיזים ושמיר טרי זה פריטטן. ללא גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 225 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. אם יש לכם תפוחי אדמה חומים חשיש, ביצים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סלמון מעושן, שמיר גבינת עיזים פריטטה, סלמון מעושן, שמיר, וקיש גבינת עיזים, ו סלמון מעושן של סם, שמיר & פיצה גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים תפוחי אדמה; מטוגנים 5 דקות או עד חום זהוב, ומפזרים מלח ופלפל.
מערבבים את החלבונים, ביצים, גבינת עיזים וסלמון מעושן בקערה בינונית, ומערבבים היטב עם מקצף.
מורחים את תערובת הביצים באופן שווה על תפוחי האדמה במחבת, ומבשלים 2 דקות או עד שהקצוות נקבעים והתחתון הוא השחמה קלה.
מפזרים את החלק העליון עם שמיר.
אופים ב 350 במשך 5 דקות. לצלות 3 דקות או עד שהמרכז מוגדר. בזהירות לשחרר פריטטה מ מחבת עם מרית; להחליק בעדינות פריטטה על מגש.