סלמון מעושן ואבוקדו
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם לחם סודה, צלפים, סלמון חבילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מדהים. מתכונים דומים: סלמון מעושן וסושי אבוקדו, מוס סלמון מעושן ואבוקדו, ו טרטן אבוקדו סלמון מעושן.
הוראות
אבן לקלף את האבוקדו, לחתוך לחתיכות ולזרוק במחצית מיץ לימון. לסובב ולקפל את חתיכות סלמון מעושן על צלחות הגשה, ואז לפזר עם האבוקדו. כיסוי וצינה עד 1 hr עד מוכן לשרת.
מערבבים יחד את טרגון, קרם frache ומיץ לימון שנותר.
טפטוף על הסלמון, לפזר עם צלפים ומגישים מיד עם לחם שלם או סודה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון מעושן עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.