סלמון מעושן וכריכי תה בצל ירוק
סלמון מעושן וכריכי תה בצל ירוק עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 109 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך עלי גרגיר הנחלים, שומשום, סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: סלמון מעושן וכריכי תה בצל ירוק, פנקייק תפוחי אדמה בצל ירוק וכריכים סלמון מעושן, ו סלמון מעושן וצלבים מעורבבים עם טוסט מחיטה מלאה עם חמאת גבינת עיזים.
הוראות
במחבת קטנה, טוסט שומשום על חום מתון, רועד את המחבת, עד הזהב אור, על 2 דקות.
במעבד מזון, לשלב את הסלמון, ווסאבי, ג ' ינג ' ר וfrache crme והדופק עד חלקה.
מעבירים לקערה. מחק את המעבד.
מוסיף את גבינת שמנת, בצל ירוק וגרסתו למעבד ומחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל לבן.
באמצעות מרית קטנה, מורחים כף קטנה של גבינת שמנת בצל ירוק על כל אחד 3 פרוסות לחם.
מורחים כף קטנה של תערובת הסלמון על כל אחד 2 פרוסות לחם. ערם את הלחם, מתחיל ומסתיים בשכבת בצל ירוק; למעלה הערימה עם פרוסת לחם פשוטה ולחץ כדי לסגור. חזור עם הלחם הנותר, גבינת שמנת בצל ירוק ותערובת סלמון כדי ליצור ערימות כריך 4.
באמצעות סכין משונן חדה, לקצץ את הקרום.
מורחים גבינת שמנת בצל ירוק על הצד הארוך של כל חצי כריך, ולאחר מכן לטבול את הצדדים הארוכים לתוך זרעי שומשום קלוי, לחיצה על המעיל.
חותכים כל כריך חצי לתוך 4 כריכים קטנים יותר, עוזב צד 1 מצופה זרעי שומשום.
תעביר את הכריכים לצלחת ותגיש.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.