קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

סלמון מעושן מתאבן קרפים

סלמון מעושן מתאבן קרפים
מתכון סלמון מעושן מתאבן קרפים מוכן בתוך כ 20 דקות והוא בהחלט נהדר פסקטריאן אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 20. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 97 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלב, שמנת מתוקה כבדה, עירית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו מתאבן סלמון מעושן, מתאבן סלמון מעושן מלוח, ו צפון מערב סלמון מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לטאטא את חמשת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים לתערובת הביצים ומערבבים היטב. מקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מחממים 8 אינץ ' משומן קלות. מחבת טפלון על אש בינונית; יוצקים 3 כפות בלילה למרכז המחבת. מעלית ולהטות פאן כדי מעיל תחתון באופן שווה. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים 15-20 שניות יותר.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
הסר לרשת. חזור על הפעולה עם יתרת הבלילה, משמן את המחבת לפי הצורך. כשהוא קריר, ערמו קרפים עם נייר שעווה או מגבות נייר בין לבין.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
למילוי, בקערה גדולה, מקציפים את גבינת השמנת, השמנת והעירית עד שהם תפוחים. מערבבים סלמון.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
להגשה מורחים כל קרפ במילוי של כ -2 כפות. מקפלים את הקרפים לרבעים; חותכים כל קרפ מקופל לשני טריזים.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור סלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה
כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה
ביטוי פרי טהור של הכרם שלנו, טלבוט שרדונה, קאלי הארט הוא שופע ותוסס. השפעה מינימלית של יינן מאפשרת לקאלי הארט שרדונה להציג את כוחם של כרמי האחוזה של טלבוט. האף העשיר והמזמין מציג תווים טרופיים בהירים הממשיכים על החיך, שם מחמיאים לטעמים מרעננים של אננס וטל דבש על ידי חומציות מרעננת. חיך אמצע נדיב מוביל לפרי הדר ופירות טרופיים ארוכים עם רמזים לאלון צרפתי ומינרליות.