סלמון מעושן על לחם גריל שבעה דגנים עם עגבניות ושמיר הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם שמן קנולה, שמן זית, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו לחם שמיר טרי (ללא דגנים), סלמון מעושן ומאפינס שמיר, ו סלמון מעושן וכוסות שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת גריל מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
2
מברישים את הלחם עם שמן קנולה, מלח ופלפל. גריל את הלחם עד חרוך מעט בכל צד, כ -30 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן קנולה
לחם
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
הסר את הלחם על קרש חיתוך טפטוף עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
לחם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
מערבבים דבש וחרדל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
דבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
למרוח את הלחם בחרדל דבש ולשים עגבניות פרוסות על כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבש
עגבנייה
לחם
6
טפטוף עם חרדל דבש העליון עם כמה פרוסות של סלמון מעושן.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבש
סלמון מעושן
7
מוסיף עוד טפטוף של חרדל דבש העליון עם פלפל שחור ו sprig של שמיר.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבש
פלפל שחור
שמיר
8
לטאטא יחד כמה כפות של מיץ לימון וכמה כפות של שמן זית כתית מעולה טפטוף מעל צמרות.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.