קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

סלמון מעושן על לחם דגנים בגריל עם עגבניות ושמיר

סלמון מעושן על לחם דגנים בגריל עם עגבניות ושמיר
סלמון מעושן על לחם גריל שבעה דגנים עם עגבניות ושמיר הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם שמן קנולה, שמן זית, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו לחם שמיר טרי (ללא דגנים), סלמון מעושן ומאפינס שמיר, ו סלמון מעושן וכוסות שמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גריל מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
2
מברישים את הלחם עם שמן קנולה, מלח ופלפל. גריל את הלחם עד חרוך מעט בכל צד, כ -30 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן קנולהשמן קנולה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
הסר את הלחם על קרש חיתוך טפטוף עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מערבבים דבש וחרדל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
למרוח את הלחם בחרדל דבש ולשים עגבניות פרוסות על כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
עגבנייהעגבנייה
לחםלחם
6
טפטוף עם חרדל דבש העליון עם כמה פרוסות של סלמון מעושן.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
סלמון מעושןסלמון מעושן
7
מוסיף עוד טפטוף של חרדל דבש העליון עם פלפל שחור ו sprig של שמיר.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
פלפל שחורפלפל שחור
שמירשמיר
8
לטאטא יחד כמה כפות של מיץ לימון וכמה כפות של שמן זית כתית מעולה טפטוף מעל צמרות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מיץ לימוןמיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
מקשטים עם שמיר.
מרכיבים שתצטרך
שמירשמיר
10
למנה (מבוסס על תשואה 4 הגשה): קלוריות 521; סה "כ שומן 16 גרם; שומן רווי 2 גרם; חלבון 20 גרם; סה" כ פחמימות 75 גרם; סוכר: 23 גרם; סיבים 7 גרם; כולסטרול 13; נתרן 1325 מיליגרם
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.