קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות18
מגזין

סלמון מעושן עם שרימפס, שמנת חזרת ויניגרט ליים

סלמון מעושן עם שרימפס, שמנת חזרת ויניגרט ליים
סלמון מעושן עם שרימפס, שמנת חזרת ויניגרט ליים נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 442 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, סלמון, חסה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מעושן עם קרם חזרת, סלמון מעושן וקרם חזרת עם צ'יפס, ו טוסטים פומפרניקל עם סלמון מעושן ושמנת חזרת.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד ורוד, אחת עד שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
מסננים שרימפס במסננת, ואז זורקים פנימה קערה של מי קרח. כאשר מגניב, לנקז שוב. לקלף את הפגזים, משאיר את הזנבות על. (אתה יכול להסיר את הזנבות אם אתה רוצה.)
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בקערה בגודל בינוני, מערבבים יחד את קרם פרש וחזרת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קרם פרשקרם פרש
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
באמצעות מיקרו-מטוס, תפל את אחד הלימונים. ואז מיץ שני ליים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
6
מוסיפים את ההתלהבות והמיץ לקערה השנייה, יחד עם הדבש והג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
להקציף עד בשילוב. המשך לטפטף לאט לטפטף בשמן הזית. מתבלים את הרוטב לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
בקערה גדולה, לזרוק את החסה עם כמחצית ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מוסיפים עוד מהרוטב אם נראה שהחסה לא לבושה כראוי.
מרכיבים שתצטרך
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
10
הנח שתי אונקיות של הסלמון על צלחת אחת. למעלה כל אחד עם עשרה שרימפס, כמה dollops של רוטב חזרת, קומץ של חסה, ו טפטוף של ההלבשה. חזור על התהליך בצלחת שנייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.