סלמון מעושן עם שרימפס, שמנת חזרת ויניגרט ליים
סלמון מעושן עם שרימפס, שמנת חזרת ויניגרט ליים נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 442 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, סלמון, חסה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מעושן עם קרם חזרת, סלמון מעושן וקרם חזרת עם צ'יפס, ו טוסטים פומפרניקל עם סלמון מעושן ושמנת חזרת.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד ורוד, אחת עד שתי דקות.
מסננים שרימפס במסננת, ואז זורקים פנימה קערה של מי קרח. כאשר מגניב, לנקז שוב. לקלף את הפגזים, משאיר את הזנבות על. (אתה יכול להסיר את הזנבות אם אתה רוצה.)
בקערה בגודל בינוני, מערבבים יחד את קרם פרש וחזרת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל
באמצעות מיקרו-מטוס, תפל את אחד הלימונים. ואז מיץ שני ליים.
מוסיפים את ההתלהבות והמיץ לקערה השנייה, יחד עם הדבש והג ' ינג ' ר.
להקציף עד בשילוב. המשך לטפטף לאט לטפטף בשמן הזית. מתבלים את הרוטב לפי הטעם במלח ופלפל.
בקערה גדולה, לזרוק את החסה עם כמחצית ההלבשה.
מוסיפים עוד מהרוטב אם נראה שהחסה לא לבושה כראוי.
הנח שתי אונקיות של הסלמון על צלחת אחת. למעלה כל אחד עם עשרה שרימפס, כמה dollops של רוטב חזרת, קומץ של חסה, ו טפטוף של ההלבשה. חזור על התהליך בצלחת שנייה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.