קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות50
מגזין

סלמון מצופה בעשב צלוי

סלמון מצופה בעשב צלוי
סלמון מצופה בעשב צלוי נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו שום, מלח כשר, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלמון צלוי עם זיגוג חרדל עשבי תיבול, סלמון מצופה בעשב, ו סלמון מצופת עשב פשוט.

הוראות

1
פילה סלמון העונה עם מלח כשר. קו אפייה גיליון עם לסכל מברשת קלות עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
מחממים את התנור של תנור על גבוה ולהגדיר את מתלה התנור על 8 סנטימטרים ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לעבד שום, טרגון, פטרוזיליה בבלנדר או מרגמה ועלי כדי ליצור משחה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מערבבים מיונז, חרדל דיז ' ון, מיץ לימון, ופלפל קאיין לתוך רסק שום עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
5
מניחים פילה סלמון בצד העור למטה על תבנית האפייה. עשב כפית התפשט על החלק העליון והצדדים של כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
מבשלים תחת המטאטא שחומם מראש עד פילה הם משחימים היטב, על 5 דקות. הפעל את broiler לכבות ולהפוך את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
אופים עד הטמפרטורה הפנימית של הסלמון הוא 130 מעלות F (55 מעלות C) פתיתי סלמון בקלות עם מזלג, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.