קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות83
מגזין

סלמון נא עם מלפפונים ותה ירוק גרניטה - Saumon cru et granité de concombre au thé vert

סלמון נא עם מלפפונים ותה ירוק גרניטה - Saumon cru et granité de concombre au thé vert
סלמון גולמי עם מלפפונים ותה ירוק Granita-Saumon cru et granité de concombre au thé vert עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 505 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך למקם אותו על גבי הסלמון, לשים אותו על הצלחות, לשרת בלי לחכות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכון זה מ לה טרטן Gourmande יש 2 אוהדים. נסו Sumon a l ' moiselle (סלמון עם סורל & שאלוט), סלמון עם עדשים וחמאת עשב חרדל (Saumon aux Lentilles), ו זנגביל שום חריקות Vert (שעועית ירוקה) (מתכונים דומים).

מרכיבים

1קליפת מלפפוןקליפת מלפפון2קצת קישואים קצוציםלהעביר את הכנת מלפפון למחבת רדודה ומקום במקפיאלהעביר את הכנת מלפפון למחבת רדודה ומקום במקפיא2המשך להקפיא לשבור גבישי קרח עד קפוא לחלוטין, על 3 שעות בהתאם לכמותהמשך להקפיא לשבור גבישי קרח עד קפוא לחלוטין, על 3 שעות בהתאם לכמות2קצת קישואים קצוציםיש לשטוף את הלימוןיש לשטוף את הלימון1רצועהקח נחמד של גרידת לימון כף המיץ שלהקח נחמד של גרידת לימון כף המיץ שלה1דאשיוצקים שמן זית, ולשמור מכוסה במקרר עד מוכן לשימושיוצקים שמן זית, ולשמור מכוסה במקרר עד מוכן לשימוש1באט מומסלשטוף את הפלפל דקלשטוף את הפלפל דק2קצת קישואים קצוציםמגישים ללא המתנהמגישים ללא המתנה1פרוסההסלמון דקהסלמון דק2קצת קישואים קצוציםמניחים אותו על גבי הסלמוןמניחים אותו על גבי הסלמון1הסר את הזרעים וחתוך אותוהסר את הזרעים וחתוך אותו30כל דקות, באמצעות מזלג, מערבבים את granita, גירוד אותו בתחתית וצדדים של המחבת, כך שהוא קופא באופן שווהכל דקות, באמצעות מזלג, מערבבים את granita, גירוד אותו בתחתית וצדדים של המחבת, כך שהוא קופא באופן שווה2קצת קישואים קצוציםמקשטים עם קליפות לימון ופרוסות הפלפלמקשטים עם קליפות לימון ופרוסות הפלפל2קצת קישואים קצוציםתן מנוחה 10 mnsתן מנוחה 10 mns2קצת קישואים קצוציםמערבבים אותו עם סוכר, מיץ לימון, אבקת תה וקורטוב של מלחמערבבים אותו עם סוכר, מיץ לימון, אבקת תה וקורטוב של מלח2קצת קישואים קצוציםשים את זה על הצלחות עם 1/2 מלפפון קלוף פרוסשים את זה על הצלחות עם 1/2 מלפפון קלוף פרוס2קצת קישואים קצוציםמתבלים במלח ופלפלמתבלים במלח ופלפל2קצת קישואים קצוציםמפזרים עם עשבי תיבול קצוציםמפזרים עם עשבי תיבול קצוצים2קצת קישואים קצוציםכאשר אתה מוכן לשרת, לקחת מזלג לעשות כפית של מלפפון granitaכאשר אתה מוכן לשרת, לקחת מזלג לעשות כפית של מלפפון granita

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.