סשימי סלמון עם בצל כבוש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, ג'ינג'ר טחון, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: מוס סלמון עם בצל אדום כבוש ומלפפון, סשימי טונה עם דייקון כבוש וכוסברה לתינוקות, ו קערת אורז סשימי סלמון.
הוראות
1
במחבת סאוט, מעל חום גבוה, מוסיפים את הסוכר, הבצל והמים, ומבשלים עד שהסוכר נמס. להפחית את החום בינוני, להוסיף את זנגביל, מלח, בלסמי, יין יין אדום ואורז. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם ב -80 אחוזים( 1/4 כוס), כ -20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין אורז
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הסר מהחום לקערה ומערבבים בממרח ווסאבי. מקררים במשך 1 עד 2 שעות, המאפשר טעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
הדבק ווסאבי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שים את הסלמון על משטח שטוח, וטפטוף עם שמן זרעי ענבים.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מערבבים את הג ' ינג ' ר, panko, ומלח ופלפל, לפי הטעם, בקערה קטנה. בנדיבות מפזרים את צמרות הסלמון עם קרום panko, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את שמן הגפן הנותר למחבת גדולה וכאשר מעשנים, מכניסים את הסלמון למחבת, מצופים בצד למטה. הפעל את החום ולאפשר את הקרום לחום, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
הסר את הסלמון מהמחבת ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
עם סכין חדה, לחתוך את הסלמון מלמעלה למטה על הטיה, זווית 20 מעלות, ולאחר מכן בצל כבוש חלק על צלחות הגשה. למעלה עם סלמון פרוס ומקשטים עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבוש
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.