סלמון עטוף בפנצ'טה
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן ו מתכונים תיבת המתכון שלך, סלמון עטוף Pancetta עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 92 אוהדים. לך לחנות ותביא את פנצ'טה, טרגון, סלמון, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צנון עטוף בפנצ'טה, פטריות עטופות בפנצ'טה, ו צדפות עטופות בפנצ'טה.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
מרתיחים את תפוחי האדמה במשך 5 דקות.
מסננים קצה לתוך קערה-הם יהיו מעט underdone. לזרוק עם טרגון, גרידת לימון, חמאה ותבלינים לפי הטעם. ערימה במרכז מגש אפייה מרופדת בנייר כסף.
סלמון העונה עם פלפל שחור לעטוף את pancetta או prosciutto סביב פילה.
מניחים על גבי תפוחי האדמה וצולים במשך 15-20 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות ואת pancetta או prosciutto הוא זהב.
מגישים עם שעועית ירוקה מאודה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.