סלמון עלום מנייר עם הרבי מאיו
סלמון עלומה בנייר כסף עם הרבי מאיו לוקח בערך 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 984 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן למנה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם צ'ייב, סלמון מעוך וקנה מידה, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חבילה-סלמון עלום עם מיונז הרבי, המבורגר כבש של הרבי עם מיונז סלק, ו סלמון ורבי תפוחי אדמה coulibiacs.
הוראות
תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז
מניחים חתיכה גדולה של רדיד כפול רוחב על גבי תבנית אפייה גדולה מברשת אותו עם שמן, ואז לשים את הסלמון במרכז. הכנס כמה ענפים נדיבים של שמיר ואת shallots בחלל הגוף, ולאחר מכן עונה.
בזהירות להעלות את הצדדים של רדיד להקיף את הדגים, מתבלים היטב מבפנים ומבחוץ, ואז לשפוך על היין.
לאטום את רדיד כל הדרך עגול, אבל לא חזק מדי על הדג אתה צריך לתת לו קצת מקום בתוך החבילה.
ברגע שהסלמון מבושל, בזהירות לפתוח את החבילה לסכל ולמשוך את הסנפיר הגב על עמוד השדרה של הדג. אם הסלמון מוכן, זה צריך לבוא משם בקלות רבה. לאטום מחדש את החבילה ולהשאיר להתקרר זה ימשיך לבשל קצת יותר כפי שהוא מתקרר. אם אתה לא בטוח כי הסלמון מבושל מספיק, להחזיר אותו לתנור במשך 10 דקות יותר.
כאשר קר, בזהירות לקלף את העור מצד אחד של הסלמון. ייתכן שיהיה עליך להשתמש בסכין כדי להתחיל, אבל זה צריך לקלף בקלות לאחר מכן. השאירו את השמיר מבושל ושאלות במקום, כפי שאתה עלול לפגוע בשר הסלמון אם אתה מנסה להסיר אותם.
השתמש בסכין כדי לגרד את הבשר השומני החום. זה טעים אבל לא נראה אטרקטיבי כמו הבשר הוורוד מתחת. בזהירות להפוך את הסלמון על מגש ולהסיר את העור ובשר חום מהצד השני.
כדי לשרת, בזהירות להסיר את הפילה מצד אחד של הדג, משאיר מאחור את העצמות. תוכלו לראות כי הדג יש חלוקה טבעית של 2 פילה ארוך בכל צד. הכנס את הסכין שלך לאורך המרכז בזהירות להקל על כל פילה.
תעביר את הפילה למגש, עם העצם כלפי מעלה.
להרים את העצם המרכזית מכל הדגים הנותרים זה צריך לבוא משם בחתיכה אחת ולהסיר את הארומטיקה. להקל על 2 פילה הנותרים בנפרד ולהסיר כל עצמות סיכה. להרכיב מחדש את הסלמון על מגש. מערבבים את עשבי תיבול לתוך המיונז שלך ומקשטים את הסלמון עם גרגיר הנחלים, מלפפון, עשבי תיבול ולימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.