סלמון עלום קר עם רוטב עגבניות קיץ
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו סלמון עלום קר עם רוטב עגבניות קיץ. מתכון זה מכין 6 מנות עם 304 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עלי בזיליקום, פלפל, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה די טוב. נסו סלמון עלום קר עם מיונז עשבי תיבול, סלמון עלום קר עם חרדל פרובנס, ו סלמון עלום קר עם סלט מלפפונים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב מים ויין במחבת גדולה. מביאים לרתיחה.
מוסיפים פילה, עור הצדדים כלפי מעלה; מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות.
הסר מהחום, ולתת לעמוד, מכוסה, 20 דקות או עד דגים פתיתים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מוציאים פילה מנוזל הציד, ושומרים 1/2 כוס נוזלים. מכסים פילה, ומצננים.
לשלב שמורות 1/2 כוס ציד בלתי חוקי נוזלי, שאלוט, הבא 6 מרכיבים בקערה; כיסוי וצינה.
שלב עגבנייה ובזיליקום; מכסים ומצננים.
מגישים בצד ורוד למעלה. מערבבים עגבנייה ובזיליקום לרוטב שאלוט ממש לפני ההגשה. כף רוטב עגבניות מעל פילה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה לזווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב האן סנטה לוסיה היילנדס שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![יקב האן סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
יקב האן סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ומרובד, עם תווים משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשלים וניל.