סלמון עם אפוני הצמד, פלפלים צהובים, שמיר-פיסטוק פיסטו
סלמון עם אפוני הצמד, פלפלים צהובים, ו שמיר-פיסטוק פיסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו פלפלים כתומים, שן שום, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפיסטוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ענן אוכמניות עם פיסטוקים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 90%. נסו סלמון עם אפוני הצמד, פלפלים צהובים, שמיר-פיסטוק פיסטו, סלמון עם אפוני הצמד, פלפלים צהובים, שמיר-פיסטוק פיסטו, ו שמיר לימון הצמד אפונה חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמיר, בצל ירוק, פיסטוקים, ושמן 1/4 כוס בקערה בינונית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה: פיסטו יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
חום 1/2 שמן כפות במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפלים ו sauté עד תחילת לרכך, על2 דקות.
מוסיפים אפונה הצמד, שום, ו 1/4 כוס מים; מפזרים מלח. Sauté עד ירקות הם רק עדין ומים, 2 עד 3 דקות. מערבבים ב 1 כף מעוגלת פיסטו.
מעבירים ירקות מגש; אוהל עם נייר כדי להתחמם. Reserveskillet (לא נקי).
חום שנותר 1 כף שמן במחבת שמורה על חום בינוני-גבוה.
מפזרים סלמון עם מלח ופלפל.
Placesalmon, צד העור למטה, במחבת; לבשל עד העור הוא פריך, על 3 דקות. הפעל סלמון ומבשלים עד כמעט אטום במרכז, כ 3 דקות יותר. מסדרים פילה סלמון על מגש ירקות. כף כמה pistou למטה מרכז של כל פילה ומגישים, עובר pistou הנותרים לצד.