סלמון עם זיגוג בלסמי
גשו לסופר וקנו סירופ מייפל, סטייקים סלמון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת די גרועה. נסו סלמון עם זיגוג בלסמי, סלמון צרוב עם זיגוג בלסמי, ו סלמון זיגוג מייפל בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ל 375 F. Baste עם oil.In מחבת קטנה יותר, חומץ חום, סירופ, חרדל ושום. מביאים לרתיחה ומבשלים על נמוך במשך כ 12 דקות. להפריש לכמה דקות.
מפזרים סטייקים סלמון עם שמן זית ועונה עם פלפל ומלח.מבשלים סלמון על מחומם מחומם מחומם במשך כ 4-5 דקות בכל צד.
תן מנוחה במשך 6-10 דקות.סלמון צלחת טפטוף עם זיגוג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.