סלמון עם זיגוג צ'ילי מתוק, אפונה הצמד סוכר, קנוקנות אפונה
זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שיני שום, יין אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מדהים. נסו סלמון עם זיגוג צ'ילי מתוק, אפונה הצמד סוכר, קנוקנות אפונה, סלמון עם זיגוג צ'ילי מתוק, אפונה הצמד סוכר, קנוקנות אפונה, ו סלמון עם זיגוג צ'ילי מתוק, אפונה הצמד סוכר, קנוקנות אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר. Coatwith ספריי nonstick.
לטאטא רוטב צ ' ילי, 2 כפות רוטב סויה, ו 1 כף יונגינגר בקערה קטנה.
מניחים פילה סלמון, צד העור למטה, על גיליון מוכן. רוטב Spoonchili מרינדה מעל ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מטאטא Preheat. כפית כל מרינדיאפייה על תבנית אפייה על סלמונפילטים. סלמון צלייה מבלי להפוך untilbrided במקומות כמעט אטום, 6 עד 10 דקות, בהתאם האודם של פילה.
בינתיים, חום שמן צמחי inwok או מחבת גדולה כבדה מעל בינוני heat.
להוסיף הנותרים 1 כף ג ' ינג ' ר ושום טחון; מערבבים עד ארומטי, about30 שניות.
מוסיפים אפונה הצמד סוכר ומערבולת פריך במכרז, על 2 דקות.
מיעון 1 כף רוטב סויה, יין אורז, קנוקנות אפונה ומערבבים רק עד נבול, על 1 דקה.
מניחים פילה סלמון 1 על כל צלחת.כפית תערובת אפונה חמה על סלמונפילטים ומגישים.
* זמין בסעיף מזונות אסיה שלכמה סופרמרקטים, בשווקים אסיאתיים, ומן amazon.com.
** זמין בחנויות מזון טבעי, חנויות חקלאים, ושווקים אסיאתיים.