סלמון עם כרישה ואורז מלית
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו מלית פטריות וכרישה, מלית פטריות וכרישה, ו דלעת כרישה מלית (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המילוי, בסיר קטן על חום גבוה, לשלב את המניה ומיץ לימון ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את האורז, מפחיתים את החום לנמוך, מכסים ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, כ -18 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 5 דקות.בינתיים, במחבת טיגון על אש בינונית-נמוכה, להמיס את החמאה.
מוסיפים את הכרישה ואת המוקפץ, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 5 דקות.
הסר מהחום.כאשר האורז מוכן, מוסיפים אותו לתערובת הכרישה ומערבבים היטב.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. מערבבים את הפטרוזיליה, עירית, טרגון וגרידת לימון, ומתבלים במלח ופלפל.מחממים תנור ל 204° בנדיבות שמן את החלק התחתון של מחבת צלייה רדודה רק גדול מספיק כדי להחזיק את הסלמון.הפעל את האצבעות קלות על פני השטח של הדגים כדי לאתר כל עצמות סיכה ולהסיר אותם עם פינצטה או צבת חוטם מחט קטנה. יש לשטוף את הדג ולייבש עם מגבות נייר. מתבלים את החלל במלח ופלפל. כפית את תערובת האורז לתוך החלל, דואג לא לארוז אותו בחוזקה מדי. לקשור 3 חתיכות של חוט מטבח סביב רוחב הדגים, ריווח אותם באופן שווה, כדי להבטיח את המילוי במקום.
מברשת או לשפשף את העור עם שמן זית.
חותכים את הבצל לפרוסות 1/2 אינץ ' עבה. תחתוך את הלימון. מסדרים את הבצל ואת פרוסות לימון במחבת מוכנה.
מניחים את הסלמון על מיטת הבצל-לימון, מפזרים את הטרגון סביב הדגים ושופכים את היין לתחתית המחבת.צולים את הסלמון, צולים 1 או 2 פעמים עם מיצי המחבת, עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הדג, הרחק מעמוד השדרה, רושם 60°, או פתיתי הדגים כאשר סכין מוכנס לתוך החלק העבה ביותר, 50 עד 60 דקות.
להעביר את הסלמון מגש גדול ואוהל עם רדיד אלומיניום.
תן מנוחה ל -15 minutes.To תגיש, תסיר את המיתרים.
חותכים את הסלמון לפרוסות ברוחב 1 אינץ ' ומעבירים ללוחות בודדים מחוממים.
מגיש 6 עד 8.Adapted from Williams-Sonoma, Essentials of Rasting, by Rick Rodgers, Melanie Barnard & Bob & Collin Simmons (Oxmoor House, 2004).
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.