קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

סלמון עם כרישה ואורז מלית

סלמון עם כרישה ואורז מלית
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו מלית פטריות וכרישה, מלית פטריות וכרישה, ו דלעת כרישה מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את המילוי, בסיר קטן על חום גבוה, לשלב את המניה ומיץ לימון ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את האורז, מפחיתים את החום לנמוך, מכסים ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, כ -18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
3
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 5 דקות.בינתיים, במחבת טיגון על אש בינונית-נמוכה, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הכרישה ואת המוקפץ, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
הסר מהחום.כאשר האורז מוכן, מוסיפים אותו לתערובת הכרישה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. מערבבים את הפטרוזיליה, עירית, טרגון וגרידת לימון, ומתבלים במלח ופלפל.מחממים תנור ל 204° בנדיבות שמן את החלק התחתון של מחבת צלייה רדודה רק גדול מספיק כדי להחזיק את הסלמון.הפעל את האצבעות קלות על פני השטח של הדגים כדי לאתר כל עצמות סיכה ולהסיר אותם עם פינצטה או צבת חוטם מחט קטנה. יש לשטוף את הדג ולייבש עם מגבות נייר. מתבלים את החלל במלח ופלפל. כפית את תערובת האורז לתוך החלל, דואג לא לארוז אותו בחוזקה מדי. לקשור 3 חתיכות של חוט מטבח סביב רוחב הדגים, ריווח אותם באופן שווה, כדי להבטיח את המילוי במקום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מברשת או לשפשף את העור עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
חותכים את הבצל לפרוסות 1/2 אינץ ' עבה. תחתוך את הלימון. מסדרים את הבצל ואת פרוסות לימון במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים את הסלמון על מיטת הבצל-לימון, מפזרים את הטרגון סביב הדגים ושופכים את היין לתחתית המחבת.צולים את הסלמון, צולים 1 או 2 פעמים עם מיצי המחבת, עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הדג, הרחק מעמוד השדרה, רושם 60°, או פתיתי הדגים כאשר סכין מוכנס לתוך החלק העבה ביותר, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
להעביר את הסלמון מגש גדול ואוהל עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
תן מנוחה ל -15 minutes.To תגיש, תסיר את המיתרים.
12
חותכים את הסלמון לפרוסות ברוחב 1 אינץ ' ומעבירים ללוחות בודדים מחוממים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
13
מגיש 6 עד 8.Adapted from Williams-Sonoma, Essentials of Rasting, by Rick Rodgers, Melanie Barnard & Bob & Collin Simmons (Oxmoor House, 2004).

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.