קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

סלמון עם כרישה ואורז מלית

סלמון עם כרישה ואורז מלית
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו מלית פטריות וכרישה, מלית פטריות וכרישה, ו דלעת כרישה מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את המילוי, בסיר קטן על חום גבוה, לשלב את המניה ומיץ לימון ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את האורז, מפחיתים את החום לנמוך, מכסים ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, כ -18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 5 דקות.בינתיים, במחבת טיגון על אש בינונית-נמוכה, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הכרישה ואת המוקפץ, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
5
הסר מהחום.כאשר האורז מוכן, מוסיפים אותו לתערובת הכרישה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. מערבבים את הפטרוזיליה, עירית, טרגון וגרידת לימון, ומתבלים במלח ופלפל.מחממים תנור ל 204° בנדיבות שמן את החלק התחתון של מחבת צלייה רדודה רק גדול מספיק כדי להחזיק את הסלמון.הפעל את האצבעות קלות על פני השטח של הדגים כדי לאתר כל עצמות סיכה ולהסיר אותם עם פינצטה או צבת חוטם מחט קטנה. יש לשטוף את הדג ולייבש עם מגבות נייר. מתבלים את החלל במלח ופלפל. כפית את תערובת האורז לתוך החלל, דואג לא לארוז אותו בחוזקה מדי. לקשור 3 חתיכות של חוט מטבח סביב רוחב הדגים, ריווח אותם באופן שווה, כדי להבטיח את המילוי במקום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מברשת או לשפשף את העור עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
חותכים את הבצל לפרוסות 1/2 אינץ ' עבה. תחתוך את הלימון. מסדרים את הבצל ואת פרוסות לימון במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מניחים את הסלמון על מיטת הבצל-לימון, מפזרים את הטרגון סביב הדגים ושופכים את היין לתחתית המחבת.צולים את הסלמון, צולים 1 או 2 פעמים עם מיצי המחבת, עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הדג, הרחק מעמוד השדרה, רושם 60°, או פתיתי הדגים כאשר סכין מוכנס לתוך החלק העבה ביותר, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
להעביר את הסלמון מגש גדול ואוהל עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
תן מנוחה ל -15 minutes.To תגיש, תסיר את המיתרים.
12
חותכים את הסלמון לפרוסות ברוחב 1 אינץ ' ומעבירים ללוחות בודדים מחוממים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
13
מגיש 6 עד 8.Adapted from Williams-Sonoma, Essentials of Rasting, by Rick Rodgers, Melanie Barnard & Bob & Collin Simmons (Oxmoor House, 2004).

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.