סלמון עם סוכר חום בורבון עם רוטב בצל
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון עם סוכר חום בורבון ורוטב בצל יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, מים, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: בורבון ורוטב ברביקיו סוכר חום, סלמון עם סוכר חום עם רוטב חרדל רוזמרין, ו סוכר חום-Bundt בורבון.
הוראות
מניחים סלמון בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'.
מערבבים בצל ואת המרכיבים הבאים 8 (בצל דרך טימין); לשפוך על סלמון. לכסות ולשרות במקרר 2 שעות, מפנה מדי פעם.
מניחים דגנים ופקאנים בתבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 7 דקות או עד קלוי.
מניחים תערובת במעבד מזון; דופק 4 פעמים או עד קצוץ דק.
הסר סלמון מן המרינדה; מרינדה מילואים. מסדרים את הסלמון באלכסון על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
שלב 2 כפות סוכר, דבש, ו 1 1/2 כפיות מים, ערבוב עם מקצף.
מורחים תערובת דבש על סלמון; מפזרים תערובת דגנים, בעדינות לחיצה לתוך סלמון.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
בעוד סלמון אופה, במקום מרינדה שמורה בסיר קטן. בטל טרגון ותימין. מביאים מרינדה לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; לבשל עד מופחת 3/4 כוס (כ 10 דקות).
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.