סלמון עם סלסה כתומה-קיווי
סלמון עם סלסה כתומה-קיווי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. אם יש לכם פלפל ג'לפנו, עשב שמיר, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. הציון הזה אדיר. נסו קרש ארז - סלמון בגריל עם סלסת קיווי מנגו, סלמון סוכר חום מתובל עם סלסה אפרסק-קיווי, ו סלמון עם סלסה כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את ארבעת המרכיבים הראשונים.
יוצקים חצי לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים סלמון. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 2 שעות. מכסים ומכניסים למקרר למרינדה שנותרה. בקערה קטנה שלבו מרכיבי סלסה. מכסים ומכניסים למקרר עד להגשה.
מסננים וזורקים את המרינדה מדגים.
מניחים סלמון ב -13 אינץ'. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
יוצקים מרינדה שמורה על סלמון. מכסים ואופים בחום של 375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לשלב סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה 5 עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![שרדונה 5]()
שרדונה 5
שרדונה ידידותית מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, שמץ של קרם וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת להשאיר את האדמה במצב טוב יותר למשנהודור.