סלמון עם ציפוי מייפל ושום
סלמון מצופה מייפל ושום עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סירופ מייפל, עירית, פילה סלמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו מייפל וסויה מזוגגים סלמון עם שום וג'ינג'ר, עוף מזוגג מייפל עם בצל קרמל ואגסים, ו מרק כרישה קרמי עם מייפל מזוגג בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מטגן מחממים מראש עם מתלה תנור 5 1/2 אינץ ' מחום.
מפזרים סלמון עם מלח ואבקת שום.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
להוסיף סלמון, צד העור למעלה; לבשל 2 דקות.
מניחים סלמון, צד העור למטה, על מתלה משומן קלות במחבת broiler; מברשת עם חצי סירופ.
סלמון צלייה 5 עד 7 דקות או עד דגים מבושלים במידה הרצויה של doneness וסירופ caramelizes.
מברשת עם סירופ הנותרים; מפזרים עירית.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.