קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

סלמון עם רוטב מרמלדה-בלסמי

סלמון עם רוטב מרמלדה-בלסמי
סלמון המתכון עם רוטב ריבה-בלסמי יכול להתבצע תוך כ-25 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, שלם 30 ופסקאטרי משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 29 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 294 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם בצל, עלי רוזמרין, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. הציון הזה די טוב. סלמון עם רוטב בלסמי, סלמון צרוב עם רוטב בלסמי, ו סלמון עם רוטב בלסמי רוזמרין דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
שוטפים סלמון, מייבשים ומניחים את העור בקדרה רדודה משומנת קלות של 3 ליטר (בערך 9 על 13 אינץ').). משפשפים 1/4 כפית פלפל על סלמון.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
אופים בתנור של 400 מעלות צלזיוס עד שהדג אטום אך עדיין נראה לח במרכז החלק העבה ביותר (חתוך לבדיקה), כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בינתיים, בתבנית של 1 עד 1 1/2 ליטר על אש גבוהה, שלבו רוזמרין, ריבה, חומץ בלסמי ובצל. מרתיחים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת ל 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
צווארי עוףצווארי עוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
חותכים סלמון לחתיכות שוות; השתמש במרית רחבה כדי להעביר לצלחות. כף תערובת בצל מעל ומסביב סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום קליל ודל טאנין כמו פינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
אדום דובדבן חיוור עם גוון אודם. האף מורכב מאוד ורענן עם פירות אינטנסיביים, קדימה על דובדבן ופטל מתערבב עם הערות שקדים קלויים עדינים. ליין יש התקפה טובה מאוד, טאנינים אלגנטיים ועסיסיים. טעמי פירות באמצע החיך, במיוחד דובדבן, ואילו הגימור האלגנטי משלב את מלוא הפירות הטריים עם עידון הטרואר של קזבלנקה.משתלב היטב עם גבינת עיזים, סוליה בחמאת לימון, או קרפצ ' יו של צדפות.