סלמון עם רוטב מרמלדה-בלסמי
סלמון המתכון עם רוטב ריבה-בלסמי יכול להתבצע תוך כ-25 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, שלם 30 ופסקאטרי משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 29 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 294 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם בצל, עלי רוזמרין, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. הציון הזה די טוב. סלמון עם רוטב בלסמי, סלמון צרוב עם רוטב בלסמי, ו סלמון עם רוטב בלסמי רוזמרין דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
שוטפים סלמון, מייבשים ומניחים את העור בקדרה רדודה משומנת קלות של 3 ליטר (בערך 9 על 13 אינץ').). משפשפים 1/4 כפית פלפל על סלמון.
אופים בתנור של 400 מעלות צלזיוס עד שהדג אטום אך עדיין נראה לח במרכז החלק העבה ביותר (חתוך לבדיקה), כ -15 דקות.
בינתיים, בתבנית של 1 עד 1 1/2 ליטר על אש גבוהה, שלבו רוזמרין, ריבה, חומץ בלסמי ובצל. מרתיחים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת ל 1/2 כוס.
חותכים סלמון לחתיכות שוות; השתמש במרית רחבה כדי להעביר לצלחות. כף תערובת בצל מעל ומסביב סלמון.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום קליל ודל טאנין כמו פינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
אדום דובדבן חיוור עם גוון אודם. האף מורכב מאוד ורענן עם פירות אינטנסיביים, קדימה על דובדבן ופטל מתערבב עם הערות שקדים קלויים עדינים. ליין יש התקפה טובה מאוד, טאנינים אלגנטיים ועסיסיים. טעמי פירות באמצע החיך, במיוחד דובדבן, ואילו הגימור האלגנטי משלב את מלוא הפירות הטריים עם עידון הטרואר של קזבלנקה.משתלב היטב עם גבינת עיזים, סוליה בחמאת לימון, או קרפצ ' יו של צדפות.