סלמון עם שומר וריזוטו לימון
רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לך בצל חום, קליפת לימון, שומר נורה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. נסו ריזוטו לימון ושומר, שומר וריזוטו לימון, ו סלמון מעושן וריזוטו לימון (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את הברכות מן השומר, להפריש לקצוץ שומר שנותר.
מניחים את החמאה והשמן בסיר כבד גדול המבוסס על חום בינוני.
מוסיפים את שומר ובצל ומבשלים 25 דקות או עד מתרכך.
מוסיפים את האורז ואת השום ומערבבים במשך 1 דקה או עד אורז מצופה היטב.
מוסיפים את היין ומבשלים 1 דקה או עד התאדה.בהדרגה להוסיף את המניה, 1 כוס בכל פעם, ערבוב ברציפות, במשך 2530 דקות או עד נספג אורז הוא אל דנטה. מערבבים דרך קליפת לימון, שמיר וגבינה.
מחממים מחבת גדולה ללא מקל על חום גבוה.
מברשת סלמון עם שמן נוסף לבשל, העור בצד למטה, במשך 23 דקות או עד פריך. הפעל ומבשל במשך 23 דקות נוספות או עד סלמון מבושל לטעמך.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.