סלמון עם שומשום וכתום-ג'ינג'ר להתענג
סלמון עם שומשום וכתום-זנגביל רליש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 375 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, רצועות גפרורים בגודל פלפל, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: כריכי סלמון מעושנים עם רוטב ג'ינג'ר, סלמון בגריל עם זנגביל ותבלינים ירוקים, ו סלמון ג'ינג'ר שומשום.
הוראות
להקציף הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה כדי למזג; להעביר 13x9x2 אינץ ' זכוכית אפייה צלחת.
מניחים סלמון, צד העור למעלה, בתערובת מיץ תפוזים; לכסות עם פלסטיק צמרמורת לפחות 2 שעות עד 4 שעות. להביא לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני הבישול.
באמצעות סכין חדה קטנה, לקלף לחתוך ו תמרים לבנים מתפוזים. עבודה מעל קערה, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים לקערה.
מערבבים פלפל אדום ו-7 המרכיבים הבאים בקערה בינונית כדי להתמזג. מקפלים במקטעים כתומים שמורים וכל מיצים שהצטברו. (ניתן להכין 1 שעה קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מחממים תנור ל 232°. קו מעוטר גיליון אפייה עם לסכל; בנדיבות מברשת עם שמן צמחי.
מניחים דגים, צד העור למטה, על תבנית אפייה מוכנה.
אופים עד דגים הוא פשוט אטום במרכז, על 20 דקות. באמצעות מרית גדולה, בעדינות לשחרר סלמון מנייר אלומיניום. באמצעות רדיד כסיוע, בזהירות להרים סלמון מגיליון ולאפשר סלמון להחליק מנייר כסף על מגש. תל כתום להתענג במרכז הדגים, מפזרים זרעי שומשום, ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.