סלמון עם שומשום וכתום-זנגביל רליש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 375 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, רצועות גפרורים בגודל פלפל, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: כריכי סלמון מעושנים עם רוטב ג'ינג'ר, סלמון בגריל עם זנגביל ותבלינים ירוקים, ו סלמון ג'ינג'ר שומשום.
הוראות
1
להקציף הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה כדי למזג; להעביר 13x9x2 אינץ ' זכוכית אפייה צלחת.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים סלמון, צד העור למעלה, בתערובת מיץ תפוזים; לכסות עם פלסטיק צמרמורת לפחות 2 שעות עד 4 שעות. להביא לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
3
באמצעות סכין חדה קטנה, לקלף לחתוך ו תמרים לבנים מתפוזים. עבודה מעל קערה, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים פלפל אדום ו-7 המרכיבים הבאים בקערה בינונית כדי להתמזג. מקפלים במקטעים כתומים שמורים וכל מיצים שהצטברו. (ניתן להכין 1 שעה קדימה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזים
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
6
מחממים תנור ל 232°. קו מעוטר גיליון אפייה עם לסכל; בנדיבות מברשת עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים דגים, צד העור למטה, על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
9
אופים עד דגים הוא פשוט אטום במרכז, על 20 דקות. באמצעות מרית גדולה, בעדינות לשחרר סלמון מנייר אלומיניום. באמצעות רדיד כסיוע, בזהירות להרים סלמון מגיליון ולאפשר סלמון להחליק מנייר כסף על מגש. תל כתום להתענג במרכז הדגים, מפזרים זרעי שומשום, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
3 מקלות בייגלה
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.