קושיקשה
מוכן ב42 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון פלורנטין

סלמון פלורנטין
ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות מיובשות, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. נסו סלמון עם אורז-פלורנטין, ניקוי לאכול גיליון פאן סלמון פלורנטין, ו ביצה פלורנטין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. באמצעות הידיים, לסחוט תרד של כל הנוזל העודף.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים שאלוט ושום ומבשלים 3 דקות עד שהם מתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
4
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
5
מוסיפים תרד, עגבניות מיובשות, פתיתי פלפל אדום, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
תרדתרד
פלפלפלפל
מלחמלח
6
הסר מהחום ולתת מגניב כ 10 דקות.
7
מוסיפים ריקוטה ומערבבים לשלב. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
8
באמצעות הידיים שלך, לארוז כ 1/2 תערובת תרד כוס על גבי כל פילה סלמון, ויוצרים תערובת לצורת הפילה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
תרדתרד
9
מניחים פילה על תבנית אפייה או צלחת אפייה מזכוכית ואופים במשך 15 דקות, עד שדגי הסלמון מבושלים דרכו.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.