ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות מיובשות, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. נסו סלמון עם אורז-פלורנטין, ניקוי לאכול גיליון פאן סלמון פלורנטין, ו ביצה פלורנטין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. באמצעות הידיים, לסחוט תרד של כל הנוזל העודף.
מרכיבים שתצטרך
תרד
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים שאלוט ושום ומבשלים 3 דקות עד שהם מתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
4
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום
5
מוסיפים תרד, עגבניות מיובשות, פתיתי פלפל אדום, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות
פתיתי פלפל אדום
תרד
פלפל
מלח
6
הסר מהחום ולתת מגניב כ 10 דקות.
7
מוסיפים ריקוטה ומערבבים לשלב. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גבינת ריקוטה
8
באמצעות הידיים שלך, לארוז כ 1/2 תערובת תרד כוס על גבי כל פילה סלמון, ויוצרים תערובת לצורת הפילה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
תרד
9
מניחים פילה על תבנית אפייה או צלחת אפייה מזכוכית ואופים במשך 15 דקות, עד שדגי הסלמון מבושלים דרכו.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.