סלמון-פסטה לזרוק
גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל ירוק, לינגוויני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו עניבת פרפר לזרוק פסטה, זריקת הפסטה של פאט, ו טאקו פסטה לזרוק (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ולנקז לינגוויני לפי הוראות האריזה, השמטת מלח.
בינתיים, ב 12-מחבת nonstick, שמן חום על חום בינוני. מבשלים סלמון בשמן 4 עד 5 דקות, ערבוב בעדינות ולעתים קרובות, עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג (סלמון עלול להתפרק).
הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים פטריות, אספרגוס ושום למחבת; מבשלים ומערבבים 2 דקות. מערבבים בזיליקום, עגבניות ובצל; מבשלים ומערבבים 1 דקה יותר.
בכוס 2 כוס מדידה, מערבבים קורנפלור לתוך מרק.
הוסף לתערובת ירקות. מבשלים ומערבבים 1 עד 2 דקות או עד הרוטב הוא מעובה תוסס. מוסיפים סלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.