סלמון פסטו ותפוחי אדמה
סלמון פסטו ותפוחי אדמה נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. גשו לסופר וקנו יוגורט, תפוחי אדמה חדשים, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 93% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: סלמון פסטו עם פרמזן פסטו אורזו, מרק סלמון עם ביצי סלמון, שמיר ותפוחי אדמה, ו סלמון פסטו.
הוראות
הגדר ספינת במבוק 2 שכבות במחבת ולהוסיף מספיק מים כדי להגיע לקצה התחתון; להביא את המים לרתיחה. או להגדיר ספינת קיטור חשמלית 2 שכבות על פי הוראות היצרן.
שים את תפוחי האדמה במגש התחתון של הספינה ומבשלים עד רק מכרז, על 15 דקות.
בינתיים, לשים את בזיליקום, אגוזי לוז, שום ו 2 כפות שמן זית בבלנדר. דק לגרר את ההתלהבות ממחצית הלימון ולסחוט את כל המיץ.
להוסיף 3 עד 4 כפות מים פירה. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים לקערה ומערבבים ביוגורט.
לאחר תפוחי האדמה בישלו 15 דקות, מניחים את הסלמון במגש העליון של הספינה. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהסלמון אטום, 6 עד 8 דקות.
תן לדגים לשבת באוניית הקיטור מחוץ לחום בזמן שאתה מעביר את תפוחי האדמה לקערה ולנפץ עם 2 כפות הנותרים שמן זית ואת פקורינו; העונה עם מלח ופלפל.
הסר את הסלמון העליון עם פסטו ועוד בזיליקום.
מגישים עם תפוחי אדמה ופלחי לימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.