תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עור פריך עם סלט כרוב אסייתי לוהט. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 347 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם sriracha, זנגביל הקרקע בבקבוק, זרעי שומשוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סלמון פריך בעור, סלמון פריך בעור, ו סלמון פריך עם ג'ינג'י ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מפזרים פילה סלמון באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ופלפל. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
פילה סלמון
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים סלמון למחבת, צד העור למטה; מבשלים 4 דקות. הפוך סלמון; לבשל 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים מיץ תפוזים למחבת; מבשלים 30 שניות או עד הנוזל כמעט מתאדה פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בעוד דגים מבשלים, לשלב חומץ אורז ו 5 החומרים הבאים (באמצעות דבש) בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורז
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מוסיפים 1/2 כפית מלח, כוסברה וסלט כרוב; לזרוק היטב מעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
(צינור גדול)
7
מפזרים 1 כף זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.