סלמון צ'ינוק מצופה בחזרת עם ירקות מטוגנים ותפוחי אדמה חדשים קלויים
סלמון צ'ינוק מצופה חזרת עם ירקות מטוגנים ותפוחי אדמה חדשים קלויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 678 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, שום, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו בשר חזיר מצופה בעשבי תיבול עם תפוחי אדמה חדשים צלויים חזרת, סלמון מצופה צ'ילי עם תפוחי אדמה קלויים, ו סלמון מצופה חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F ומעילים תבנית אפייה בשמן ומפזרים אותו במלח ופלפל.
מניחים את תפוחי האדמה, בצד לחתוך למטה, על המגש ומניחים בתנור שחומם מראש. צלוי עד רק חום זהוב ופשוט רך, על 20 עד 25 דקות.
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ומחזיקים אותם במקום חם.
מערבבים את חזרת, פטרוזיליה, גרידת לימון, חרדל, ו 2 כפות שום בקערה קטנה. כאשר הוא משולב באופן שווה, מוסיפים את פירורי הלחם וזורקים אותם בעדינות.
טפטוף 3 אונקיות של שמן זית על תערובת פירור ומערבבים בעדינות בזהירות לא לשבור את הפירורים או להפוך את התערובת כבדה מדי. מתבלים את התערובת, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל ואז מחממים את שמן הקנולה במחבת סאוט מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן רק מתחיל לעשן, לצרוב את סלילת הסלמון, למעלה למטה, 2 חתיכות בכל פעם, במשך 2 עד 3 דקות.
הסר לפחית אפייה משומנת קלות, הצבת הצד הצרוב למעלה ולחזור על התהליך עם 2 חתיכות אחרות של סלמון.
מפזרים את תערובת פירור הלחם על החלק העליון של הדג יצירת שכבה אפילו 1/8 אינץ 'עד 1/4 אינץ' עבה. צולים את הסלמון עד הקרום הוא חום זהוב ודגים הוא רק המשרד, כ 5 עד 7 דקות.
בעוד הסלמון הוא אפייה, להביא את מלאי הדגים, נשאר 1 אונקיה שמן זית, ואת כף הנותרים של שום לרתיחה בסיר שאינו מגיב. לאחר מכן מוסיפים את הצלייה הירוקים, מכסים ומבשלים 2 עד 3 דקות עד שהירוקים נבלים.
מוסיפים את מיץ הלימון ואת העונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מסדרים את הירוקים במרכז 4 קערות רדודות המוקפות בתפוחי אדמה קלויים ונוזל צליעה. מעל כל אחד עם סלומון צלוי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.