קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות98
מגזין

סלמון צלוי במחבת עם זיגוג סויה-ג'ינג'ר

סלמון צלוי במחבת עם זיגוג סויה-ג'ינג'ר
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון קלוי במחבת עם זיגוג סויה-ג'ינג'ר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 275 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דבש, חרדל דיז'ון, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו אחד מחבת פרמזן מצופה סלמון עם ברוקולי קלוי, סלמון עם זיגוג זנגביל, ו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר קטן, לשלב את רוטב סויה וג ' ינג ' ר ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום ומערבבים את הדבש והחרדל.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
דבשדבש
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה שאינה חסינת קנה מידה. מתבלים את הסלמון בפלפל ומוסיפים אותו למחבת, עור כלפי מעלה. מבשלים מעל חום גבוה עד הזהב וקשוח, 2 עד 3 דקות. הפעל את הסלמון והכפית זיגוג ג ' ינג ' ר סויה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
פלפלפלפל
סלמוןסלמון
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להעביר את המחבת לתנור ולאפות את הסלמון במשך 5 דקות, או עד מבושל דרך. באמצעות מרית מחוררת, להעביר את פילה סלמון לצלחות, מקשטים עם כוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
כוסברהכוסברה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
מריתמרית

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.