סלמון צלוי מעל גבינת פרמזן
אם יש לכם פטריות, מלח, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון צלוי עם לימון ופרמזן, בראנץ 'ראשון: בייקון צ' דר צלוי גריסים, ו גבינת צ'דר מעושנת עם עגבניות ירושה צלויות.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר קטן. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד הבצל רך.
מוסיפים מים; מביאים לרתיחה. בהדרגה להוסיף גריסים, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד לסיום.
מחממים את השמן במחבת nonstick קטנה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות, ומטוגנים במשך 5 דקות או עד הזהב. מערבבים פטריות וגבינה לתוך שיבולת שועל. תניח בצד.
מפזרים פילה במלח, קורנית ופלפל; מניחים את הפילה, צדי העור למטה, על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול. לצלות במשך 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הסר את העור מן פילה; להיפטר העור. כפית 1/2 גרגרי כוס על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם פילה.