אם יש לכם פטריות, מלח, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון צלוי עם לימון ופרמזן, בראנץ 'ראשון: בייקון צ' דר צלוי גריסים, ו גבינת צ'דר מעושנת עם עגבניות ירושה צלויות.
הוראות
1
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר קטן. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
מוסיפים מים; מביאים לרתיחה. בהדרגה להוסיף גריסים, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
מחממים את השמן במחבת nonstick קטנה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוסיפים את הפטריות, ומטוגנים במשך 5 דקות או עד הזהב. מערבבים פטריות וגבינה לתוך שיבולת שועל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 אונקיות צ'דר מגורר
6
מפזרים פילה במלח, קורנית ופלפל; מניחים את הפילה, צדי העור למטה, על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול. לצלות במשך 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריט
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
7
הסר את העור מן פילה; להיפטר העור. כפית 1/2 גרגרי כוס על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם פילה.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.