סלמון צלוי עם פטריות צדפות ביין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של המנה העיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון קלוי עם פטריות צדפות ביין אדום. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 446 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, שאלוט, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מרק חם וחמוץ עם סלמון ופטריות צדפות, ג'ינג'ר שום סלמון גזר & קערת אטריות קישואים עם פטריות שיטאקה & Oyster, ו פטריות בר קלויות בצמצום יין אדום.
הוראות
במחבת גדולה וחסינה, לחמם את השמן עד מנצנץ.
מוסיפים את צד עור הסלמון למטה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים על חום גבוה עד העור הוא השחמה קלות, על 3 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הסלמון במשך כ -10 דקות, עד שהוא מבושל דרך העור הוא פריך מאוד.
בינתיים, במחבת גדולה, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, על 6 דקות.
מוסיפים את שאלוט, שום ותימין ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב, עד שאלות הוא התרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את היין והמרק ומבשלים עד שהנוזל כמעט התאדה, כ -5 דקות.
הסר מהחום. מערבבים את 2 כפות הנותרים של חמאה.
להעביר את הסלמון לצלחות, צד העור למעלה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.